Om mig

Min foto

Om migVelkommen til min profil!


Jeg hedder Anastasia Keller og er 35 år gammel. Jeg kommer fra Ukraine og har boet i Danmark siden 2008. Nu bor jeg i København sammen med min mand Sune Keller og vores datter Maria på 2½ år.

Så længe jeg kan huske har jeg tegnet, malet og lavet alt muligt kreativt. Jeg kan også godt lide at finde kreative løsninger til hverdagen, som fx genbrug af gamle kasser til at lave reoler. Jeg brænder for at visualisere alt muligt: fra en kunstnerisk idé til strukturen til et projektforløb. Min drøm er at arbejde med design af visuelle identiteter vha. forskellige kommunikationsmedier. Desuden har jeg en MBA i markedsføring fra Central European University Business School i Budapest, Ungarn, og har også arbejdet som kommunikationsspecialist og projektleder før.

Da jeg kom til Danmark i 2008, fik jeg en mulighed for at udvikle mine kunstneriske evner. Jeg tog forskellige kunstneriske kurser og overvejede at tage en kunstrelateret uddannelse. I 2009 var jeg med til at oprette en international kunstnerforening, hvor jeg arrangerede og deltog i udstillinger og samarbejdede med andre kunstnere omkring diverse kunst-projekter. Det kom som en rar overraskelse for mig at jeg kunne kombinere min kommunikationsbaggrund og kunstneriske kompetencer.

Så valgte jeg multimediedesigneruddannelsen på Copenhagen Business Academy i Lyngby for at videreudvikle mine kompetencer i både kommunikation og design. På studiet forventer jeg at blive bedre til grafisk design, kommunikation, konceptudvikling og ledelse af medie-projekter. Jeg vil gerne bruge uddannelsen til at designe visuelle identiteter via adskillige mediemidler, såsom web og print.

Som person er jeg entusiastisk, hårdtarbejdende, selvstandig og kreativ. Jeg anstrenger mig altid for at nå det bedst mulige resultat. Jeg kan godt lide at samarbejde og udvikle idéer med andre. Jeg er også god til at organisere min og andres arbejdsgang og holde hånden på et projekts puls. Jeg elsker verdens skønhed og gerne vil vise det gennem mit arbejde og min kunst.